Behangwerken

Bent u op zoek naar ervaren, creatieve behangers en schilders?
Wall’s Schilder- en Behangwerken staat voor service, kwaliteit en vakmanschap met de juiste prijs!

Kies niet zomaar een behanger.
Ga voor het beste resultaat met Wall’s!

Het fijne en secure werk van behangen is onze specialiteit. Bij ieder project gaan we de uitdaging weer aan om behangpapier of muurbekleding perfect te hangen. En dat lukt ons ook. We zijn intussen zelfs uitverkoren partner van Arte, gepassioneerd designer en fabrikant van exclusieve muurbekleding. Zo hebben wij bijvoorbeeld de boot van Gert Late Night behangen en hebben we ook de Arte showroom in Parijs gedecoreerd. Een hele eer voor ons! We gaan ook regelmatig naar grote vakbeurzen o.a. in Milaan en Amsterdam om inspiratie op te doen. En bovendien kunnen we zo onze klanten beter helpen omdat we op de hoogte blijven van de laatste trends en technieken in de wereld van behang en muurbekleding.

Wall’s Schilder- en Behangwerken helpt u het juiste behang kiezen

Vliesbehang

Afgewerkt behang

Muurbekleding

Vliesbehang is een duurzaam behang dat overschilderbaar en ook afwasbaar mits de juiste latexverf. Het is zo goed als onverwoestbaar omdat het polyestervlies bevat. Het is in vele trendy kleuren en motieven te verkrijgen. Wij raden vliesbehang altijd aan omdat je hier jaren plezier van zal hebben!

Afgewerkt behang is in ontelbaar veel kleuren en motieven te krijgen. Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat! Gaat u voor subtiele streepjes of eerder voor een gedurfde motief? Bij onze partner Thirypaints zal u uw gading zeker vinden.


Wilt u een echte eyecatcher maken van uw muur? Met muurbekleding van stoffen, bamboe, linnen, zijde, stickers tot zelfs 3D behang, tovert u uw interieur in no time om tot een spektakel dat niet zou misstaan in een glossy magazine! Wilt u uw interieur opfrissen?
Wij adviseren u graag hoe het juiste behang uw kamer doet heropleven.

te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x