Over ons

Schildersbedrijf Wall’s. Kwaliteit voor een scherpe prijs.

Ervaring en kwaliteit

Het duurt 10.000 uur om een expert te worden, wist u dat? Wij bij Wall’s hebben die 10.000 uur al lang gepasseerd en kunnen onszelf - met verve - experts in het schildersvak noemen. Wij zijn gepassioneerd door kwaliteitswerk. En wij hebben oog voor detail en perfectie. Bij iedere klus schilderen of behangen wij alsof het ons eigen huis is. 

Liefde voor het vak

Elke klus is belangrijk voor ons, ongeacht de schaal of complexiteit. We werken net zo graag aan een kleine babykamer als aan grote lofts of kantoren. En iedere keer opnieuw doen we dat met heel veel liefde voor dit prachtige vak. Het is verbazingwekkend wat een likje verf of een mooi behang (en een beetje liefde) kan doen met een ruimte! 

Klant is koning

We weten hoe belangrijk uw project is, dus we zullen niet rusten voordat wij én u tevreden zijn met het resultaat. Bent u bijvoorbeeld van gedachten veranderd over de kleur in het midden van het project? Geen probleem. Wij denken met u mee om het beste resultaat te bereiken. Vertrouw op ons om uw ruimte te transformeren tot een nieuwe thuis waar u elke dag van kan genieten!

te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x