Schilderwerken

Bent u op zoek naar ervaren, creatieve schilders?
Wall’s Schilderwerken staat voor service, kwaliteit en vakmanschap met de juiste prijs!

Kiest u voor Wall’s Schilderwerken, dan kiest u voor kwaliteit. Of het nu binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, regulier onderhoud of specialistische applicaties betreft; dankzij onze jonge en vernieuwende visie bent u altijd zeker van een smaakvol en gepersonaliseerd resultaat.

  • Wij zijn professionele schilders en behangers met jarenlange ervaring
  • Wij geven kleur- en stijladvies
  • Wij werken in zowel landelijke als moderne woningen
  • Wij gebruiken enkel producten van topkwaliteit
  • Wij beloven een onberispelijke afwerking voor elke schilderklus

Binnenschilderwerken

Buitenschilderwerken
Raamdecoratie
Kleuradvies

Uw interieur krijgt een nieuwe, frisse look met een likje verf. We geven gratis (kleur)advies en verzorgen de schilderwerken tot in de puntjes. Wij gebruiken latex verven van topmerken voor muren en plafonds met een matte of fluweelmatte afwerking. Voor al het houtwerk binnenshuis (deuren, ramen chauffages, leuningen, trappen) gebruiken we lak.

Buitenschilderwerk gebeurt altijd met een technisch advies waardoor we een garantie van 5 of 10 jaar kunnen geven. We kunnen al uw houtwerk buiten lakken (ramen, tuinhuizen, garagepoorten, kornissen, …). We werken met topproducten van een Scandinavisch merk, dat pas na 12 jaar weer opnieuw geverfd moet worden. 

Maak de restyling van uw woning compleet met prachtige raamdecoratie op maat. Samen gaan wij op zoek gaat naar de mooiste gordijnen, jaloezieën, shutters, lamellen, .... Zo is niet enkel de ruimte perfect afgewerkt maar vormt alles een prachtig geheel! 


De juiste kleuren geven cachet aan een kamer. Voor al onze klanten geven wij daarom gratis kleuradvies. Of u nu voor neutrale, rustige kleuren gaat, of juist gedurfd uit de hoek wil komen; wij denken met u mee! U kunt ook kiezen voor professioneel kleuradvies: dan gaan we dieper in op uw wensen, werken we met een moodboard, foto’s en grote kleurstalen. 


Kies niet zomaar een schilder,
Ga voor het beste resultaat met Wall’s schilders!

We streven naar vernieuwing in het schildersvak door het aanbieden van een uitzonderlijke service voor elk type van projecten, ongeacht de grootte, de complexiteit of de kleur. Ja, wij doorkruisen heel België als het moet, wringen ons in kleine ruimtes of beklimmen de hoogste ladders. Wat we ook doen, we doen dit met een passie voor ons vak en een missie om altijd perfectie af te leveren. 

Woont u al in uw droomhuis?
Wij adviseren u graag hoe u uw woning kan transformeren tot uw droomhuis.

te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x