Hoe wij werken

Ons 5-stappenplan voor gegarandeerde tevredenheid in alle schilderwerken.
U wilt uw woning perfect geverfd hebben? Perfectie is waar wij goed in zijn!

1. Kennismaking

Voorafgaand aan het schilderen willen wij eerst naar uw wensen luisteren. We bekijken de ruimte en de staat van de muren zodat we een offerte op maat kunnen uitwerken. Tijdens dit kennismakingsgesprek zullen we:

  • Al uw vragen beantwoorden over uw schilderproject
  • Alles uitleggen over verfkleuren, verfsoorten en type afwerkingen
  • Advies geven hoe u uw kamer(s) kan transformeren met behulp van kleur en/of behang  
  • Ons volledige proces uitleggen

2. Plannen en organiseren

Wij vinden het enorm belangrijk om goed te plannen omdat we weten hoe waardevol uw tijd is. We willen verstoring van uw routine tijdens het schilderen zoveel mogelijk voorkomen. In onze offerte staat klaar en duidelijk uitgelegd waar u zich aan kan verwachten, zowel qua planning als budget. U zal niet voor verrassingen komen te staan.

3. Voorbereiding en schilderen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat is bij schilderen zeker het geval! We beschermen alle oppervlakken en meubels en bereiden de ruimte tot in de puntjes voor op de schilderwerken. We zorgen dat gaten in de muren gevuld zijn en alles mooi afgekit is. 

4. Schoonmaak

Als de werken klaar zijn, is het niet de bedoeling dat u een grote schoonmaak moet gaan doen. Wij werken heel netjes en ruimen iedere dag op.

5. Oplevering

Als u niet 100% tevreden bent, dan zijn wij dat ook niet. Maar dat maken we eigenlijk nooit mee, want bij de oplevering van elk project bekijken we alles nog eens met argusogen. Vertrouw ons maar, wij missen geen details! 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x